BEEsports running team presenteert zich

BEEsports runningteam
Foto: BEEsports

Ruinerwold – Ultralopers Bastiaan Winkelaar en Erik Kuijer zijn in april 2016 begonnen met het bedrijf BEEsports.nl time & events. Omdat beide mannen nogal in de ultraloopwereld hun ding doen, zijn ze samen gestart met het organiseren van de 3 Bruggen Ultra. Een ultraloop over 65 kilometer langs de oevers van het Ketelmeer.

Dit beviel de beide lopers erg goed en besloten om naast deze ultraloop nog enkele evenementen op te zetten. Zo valt ook de baanultra in Steenwijk en Rondje Boerpad in Ruinerwold onder de BEEsports events. Er zijn nog plannen om het aantal wedstrijden de komende tijd uit te breiden.
De tijden registreert BEEsports time & events zelf door middel van het ipico systeem.

Run for Joyce

BEEsports time & events is ook door andere organisaties in te schakelen om hun evenement te laten registreren of te laten ondersteunen met advies.
Het NK 24 uur werd inmiddels al twee keer door BEEsports geregistreerd, Run for Joyce is ook een wedstrijd die door BEEsports wordt ondersteund, niet alleen met het registreren van de tijd maar ook het goede doel van Run for Joyce wordt gesteund

Na twee jaar registreren en organiseren vonden de beide initiatief nemers het tijd om enkele lopers in de kleren te steken. Naast Bastiaan Winkelaar en Erik Kuijer zelf zijn dit, Jerry Schutte uit Meppel, hij richt zich met name op de korte wedstrijden tot de halve marathon. Lia Kuijer – Van der Linde, de enige dame in het gezelschap, richt zich vooral op wedstrijden tussen de 10 km en halve marathon. René Kromkamp is naast Bastiaan Winkelaar en Erik Kuijer de derde ultraloper, René richt zich vooral op de langere ultra’s 100 km, 12 uur en 24 uur wedstrijden.

De atleten zullen zoveel mogelijk aan de start verschijnen bij wedstrijden die door BEEsports time & events worden geregistreerd en ondersteund

 

 

Reacties