Tiedkwietloop staat garant voor snelle tijden

In Steenwijk werd jaarlijks een Tiedkwietloop gehouden met prijzen voor bijzondere uitdossingen.
Foto: Artizzl Media

Meppel – In de nacht van 27 op 28 oktober organiseert loopgroep Enjoy Running weer de Tiedkwietloop. De start van de Tiedkwietloop is om 02.00 uur. Het bijzondere van de Tiedkwietloop is dat om 3.00 uur de klok – in verband met de wintertijd – een uur wordt teruggezet en je dus een spectaculaire snelle eindtijd krijgt.

De Tiedkwietloop is een funrun en je kan kiezen uit afstanden van ongeveer 11 en 17 km (hardlopen) of 8,5 km (wandelen). Verlichting en reflectie is tijdens deze nachtelijke loop verplicht. ‘Wij hopen dat dit mooie plaatjes zal opleveren in donker Meppel’, aldus Dik Zanting uit Hoogevene namens de organisatie. De start van de Tiedkwietloop is bij het pand van Samen vooruit / Heppie Kado, Zuideinde 18-18A, 7941 GH Meppel.

Met de Tiedkwietloop nemen wij deel aan de Winter Tijd Challenge. Hiermee willen wij een bijdrage leveren aan het zoveel mogelijk geld ophalen voor ‘Spieren voor Spieren’ en kinderen met een spierziekte helpen.’

Inschrijfkosten: 12,00 euro, bij voorinschrijving via inschrijven.nl of 15,00 euro, bij na-inschrijving (tot een half uur voor de start) Hiervan gaat minimaal twee euro naar ‘Spieren voor Spieren’.

Inschrijven via: https://inschrijven.nl/formulier?id=2018102850552&tl=nl

Zie ook: https://www.enjoyrunning.nl/tiedkwietloop

Er wordt druk gesproken over het eventueel afschaffen van de zomertijd. De kans bestaat dat deze volgend jaar al niet meer wordt ingevoerd. Het kabinet hakt ‘binnen afzienbare tijd’ de knoop door over de vraag of Nederland blijvend de zomertijd gaat aanhouden of teruggaat naar de wintertijd. Als dat het geval is, is dit de laatste Tiedkwietloop. Doe dus mee voor een razendsnelle tijd!

 Deze TIEDKWIETLOOP wordt mede mogelijk gemaakt door Vitaal en in Balans; Elliptigo Sports; BEEsports time & events; Heppie Kado; Samen vooruit.

Reacties