ZKC’19 wint nipt van Olympia

Foto:

Twijzel/Zuidwolde – ZKC’19 won zondag nipt van de ploeg van Olympia in en uit Twijzel. Daardoor blijft ZKC ongeslagen koploper. In het zonnige Twijzel begon de wedstrijd van het vlaggenschip van ZKC’19 met een spectaculaire beginfase van beide kanten. 

In het begin ging het namelijk heel snel met het spel en de score. Maar naar mate de wedstrijd vorderde begon Olympia erg te vertragen waar ZKC’19 het erg lastig mee had. ZKC’19 liep constant achter de feiten aan.  Met name door het onvoorspelbare spel wat Olympia speelde. Daar kon ZKC’19 geen grip op krijgen. Gelukkig gingen ze de rust in met 12-12.
Na de rust scoorde Mellisa Rijstenberg gelijk twee keer, helaas kwam Olympia direct weer gelijk en begon het weer op nieuw.
Ook kreeg een vak van ZKC’19 meer grip op het spel door veel verdedigende rebounds van Anouk Spijker en Maarten Feenstra.
Vlak voor tijd stond het 21-21. Olympia wilde het gaan uitspelen maar door een geweldige steal van Nick Ten Kate kon Kristian Krikken de winnende goal maken.

Reacties