SportDrenthe viert feestje rond jubileum

Foto: DeWoldenNieuws

Assen – Op 16 november bestaat SportDrenthe 50 jaar. Dit gaan ze groots vieren door in het jubileumjaar verschillende activiteiten te organiseren die (iets) met het getal 50 te maken hebben. 16 november 2018 is de aftrap met een groot Jubileum Festival in Expo Assen.

De vereniging is nog steeds de belangrijkste plek waar de Drent komt sporten en de sociale contacten onderhoud, verenigingen worden niet vergeten. ‘We zijn op zoek naar verenigingen die tussen 16 november 2018 en 16 november 2019 50 jaar bestaan, een vrijwilliger hebben die al 50 jaar actief is of iemand die al 50 jaar lid is van de vereniging. Verenigingen die 1 van de 3, of misschien wel alle hebben, kunnen een mail sturen naar Anne Prins op [email protected]’, aldus de organisatie.

Samenleving

‘De weg naar een gezonde, vitale en sociale samenleving bouw je niet alleen en feest vier je samen. Daarom organiseert SportDrenthe een groots en spetterend indoor festival, compleet in het teken van vieren, verbinden, vernieuwen én bewegen. Met indrukwekkende acts, entertainment, muziek en uiteraard een overvloed aan sportieve activiteiten voor jong en oud, maar ook kennis mag niet ontbreken.

Programma

Het programma start om 14.00 uur en zal rond 17.30 uur eindigen. Inspiratiesessies, lezingen en workshops die de brug slaan tussen wetenschap en praktijk, nieuwe ontwikkelingen en inzichten met mensen delen en ze meenemen over het pad naar een vitale samenleving en vereniging. ‘Feest met ons mee en geniet van een dag vol verrassingen, (sport)activiteiten, muziek, theater, entertainment en inspiratie. Ontmoet, beleef, voel en zie de kracht van sport en bewegen. Deelname en entree zijn volledig gratis. Inclusief een drankje en hapje. Doelgroep Het festival is bedoeld voor professionals, gemeenteambtenaren, bestuurders, verenigingen en welzijnsorganisaties, onderwijsorganisaties, gemeenten, provincies, belangenorganisaties, ministeries en politici EN voor alle inwoners van Drenthe.’

Reacties