Laatste wegrit met de Hesseler Fietsers

Foto: Artizzl Media

Oosterhesselen – Zowel voor de wielertoeristen als voor de recreatieve fietsers, houden De Hesseler Fietsers op zaterdag 1 september de laatste fietstocht op de weg in dit fietsseizoen: de Rabobank – Bos en Heidetocht.

Een mooie fietstocht over de autoluwe Drentse wegen met veel natuurschoon. Er kan gekozen worden uit twee afstanden: 50 en 100 kilometer. De langste route gaat via Nieuw-Balinge, Fluitenberg, Echten en Hees naar Ruinen. Er zal in de omgeving van Ruinen worden gepauzeerd bij Bloem & Ri. Na de pauze gaat de route via Oldenhave, Ansen, Dwingeloo , Lhee, Pesse,  Wijster, Bruntinge, Mantinge en Meppen terug naar Oosterhesselen. De 50 kilometer volgt de 100 kilometerroute tot even voor Pesse, om daar te pauzeren. Direct na Pesse wordt weer aangehaakt bij de 100 km-route.

Inschrijving en start: van de 100 km van 09.00 tot 10.00 uur en van de 50 km van 09.00 tot 11.00 uur in Café Deen, Burg. De Kockstraat 34 in Oosterhesselen. Het inschrijfgeld bedraagt voor leden van de NTFU: 3.00. Voor niet-leden bedraagt het inschrijfgeld4.00. De beide routes zijn volledig uitgepijld.

Reacties