Vierde editie Ruinerwoldse MTB Streetrace

Foto: Artizzl Media

Ruinerwold Wat ver jaar geleden begon als een wedstrijd bij de manege van Bennink in Ruinerwold, is nu al uitgegroeid tot een volwassen en mooi evenement dat in het centrum van het dorp plaatsvindt. Komende maandag vindt de vierde editie van de Reinders Wielersport MTB Streetrace Ruinerwold plaats.

Vorig jaar verhuisde de wedstrijd naar het Dijkhuizen met start en finish bij Garage Jonkers en Dolfsma. Het nieuwe parcours werd als goed ervaren door de renners. Het parcours blijft ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar, al worden wel enkele andere hindernissen gebouwd. De beruchte vrachtwagen is ook weer in het parcours worden opgenomen.

Net als vorig jaar maakt de Reinders Wielersport MTB-streetrace Ruinerwold deel uit van de Streetrace Competitie Noord-Oost-Nederland. Deze competitie bestaat uit een zevental wedstrijden. Oldebroek, Ruinen en Nijeveen zijn al verreden voor de competitie. Ruinerwold, Norg, Emmen en Franeker volgen nog.

Aanmeldingen

Momenteel zijn er een 100 inschrijvingen, waaronder de leiders in de diverse categorieën. Gerben Mos uit Havelte is leider bij de heren licentiehouders, Aniek Mos uit Ruinen leidt het klassement bij de dames.

Inschrijven is nog mogelijk op de wedstrijd dag tot 15 minuten voor de start van de betreffende categorie

Starttijden zijn voor jeugd 8-10 jaar, 11-12 jaar, 13-14 jaar om 18.00 uur, heren licentiehouders en nieuwelingen-junioren starten om 18.45 uur. Funklasse en Dames starten om 20.00 uur.

Alle informatie over de wedstrijd en de competitie staat op

www.mtb-streetrace.nl – www.streetracecompetitie.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen