Jeugdtoernooien Pesse groot succes

Foto: Mirjam Takens

Pesse – Het was afgelopen vrijdagavond en zaterdag  was het een drukte van belang bij sportcomplex De Marke in Pesse.De toernooicommissie , al meer dan 24 jaar een begrip in de wijde omgeving, hield haar jaarlijkse jeugdtoernooien. Sinds twee jaar  heeft de commissie ervoor gekozen om alle toernooien in een weekend te organiseren.

Vrijdagavond trapten de MO13 en JO15 af. De wedstrijden waren geweldig om naar te kijken en bevatten een hoog sportief en vriendschappelijk gehalte. Zaterdagochtend was het de beurt aan 38 jeugdteams om zit te presenteren, het terrein van Sv Pesse was goed vol maar de commissie had de organisatie goed op orde waardoor alles duidelijk en helder was. Ook deze jongens en meiden lieten een hoog standje voetbal zien en nadat alle medailles en bekers in ontvangst waren genomen werd er juichend afscheid genomen van Sv Pesse.

Mooie prijzen

De middag was bestemd voor de JO13 en JO15. Ook deze middag verliep uitstekend en om 17.00u werden ook hier de mooie prijzen in ontvangst genomen. Al met al een fantastisch sportief en vriendschappelijk weekend op het sportcomplex van Sv Pesse waarbij de weergoden iedereen ten gunste waren. De toernooicommissie kan terugkijken op zeer geslaagde sportieve jeugdtoernooien.

 

 

 

 

Reacties