MTB Streetrace Ruinen gaat dit jaar op herhaling

Foto:

Ruinen – Een Streetrace spektakel rond de Brink en de Mariakerk in Ruinen: WTC Ruinen houdt donderdag 7 juni voor de tweede keer de MTB Streetrace. Een Streetrace is een relatief nieuw fenomeen, waarbij een relatief kort parcours van 1,5 kilometer wordt afgelegd op mountainbikes. Het parcours gaat over verharde en onverharde wegen met daarin opgenomen een aantal hindernissen.

Hierdoor biedt de Streetrace over het gehele parcours uitdaging voor de deelnemers en is heel aantrekkelijk voor het publiek . De streetrace van Ruinen start en eindigt op de Brink in het centrum van het oude brinkdorp nabij het Dwingelderveld. Zowel wedstrijdrijders als de minder geoefende mountainbiker is van harte welkom mee te doen. Ook de jeugd (vanaf 8 jaar) en sportieve recreant kunnen deze spectaculaire happening dus beleven.

Het parcours kan om 17.30 uur verkend worden, waarna de wedstrijden om 18.00 uur aanvangen. Meer informatie en aanmelden via www.wtcruinen.nl. Deze streetrace wordt mogelijk gemaakt door Rabobank, Intergas- Verwarming en Gemeente De Wolden.

Reacties