Informatieavond Ruinen, de poort naar het Dwingelderveld

Foto: Anneke Hooijer

Op woensdag 27 januari is er een bijeenkomst van de initiatiefgroep ’Ruinen Poort Dwingelderveld’,  een informatieavond als vervolg op de informatiebijeenkomst van 11 november. De avond is bedoeld voor iedereen die op de hoogte wil blijven van dit proces.

4 werkgroepen

Op 11 november zijn er 4 werkgroepen gevormd, die elk een presentatie geven van de stand van zaken en een top drie van hun projecten. Het betreft de werkgroepen Marketing & Promotie, Bijzondere Activiteiten, Wandelen & Fietsen en de Horeca & Vertier. Al deze projecten samen kunnen een actieprogramma vormen om Ruinen meer te laten profiteren van de nabijheid van het Dwingelderveld.

FCDW-AnnekeHooijer-Dwingelderveld (Medium)

Ruinen kan meer

Volgens de initiatiefgroep profiteert Ruinen momenteel niet voldoende van de kansen die het Nationaal Park Dwingelderveld biedt. In de initiatiefgroep zitten vertegenwoordigers van Natuurmonumenten, Stichting de Benderse Berg, Schaapskooi Ruinen, Buitencentrum De Poort en gemeente De Wolden. De groep wordt ondersteund door de Commissie Leefomgeving van de provincie Drenthe.

Waar en wanneer

De informatieavond wordt gehouden op woensdag 27 januari 2016 in Buitencentrum De Poort, Kloosterstraat 12 in Ruinen. Vanaf 19.00 uur is de zaal open. De avond start om 19.30 uur.

Graag aanmelden

Wilt u zich s.v.p. aanmelden bij Pat Holman ([email protected]) zodat de initiatiefgroep weet op hoeveel personen zij kan rekenen?

Dwingelderveld (Medium)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen