Vrouwen van Nu Oosteinde

Het nieuwe seizoen begint weer voor de Vrouwen van Nu Oosteinde. Er is weer een lafwisselend en informatief programma in elkaar gezet voor de komende maanden.

Er wordt gestart op 16 september om 20.00 uur (zoals altijd) in Café Oosteinde.  Arend Zanting komt de dames wat vertellen over zijn weerstation Meteo in Havelte en zal uitleggen hoe een weersvoorspelling nu eigenlijk tot stand komt. In het dagelijkse leven is Arend ondernemer maar in zijn vrije tijd is hij weeramateur en verzorgt als zodanig al jaren de wekelijkse weerpraatjes voor diverse radiostations t.w. RTV Meppel, streekradio de Wolden etc. of hij vervangt “Klaas de Weerbaas “voor RTV Drenthe.

Geïnteresserde dames zijn van harte welkom om eens vrijblijvend een ledenavond mee te komen maken.

Tevens zijn de Vrouwen van Nu gestart met het verzamelen van plastic doppen voor KNGF geleidehonden. Iedereen kan daar natuurlijk aan meedoen.  Alle ronde doppen en deksels zijn welkom. Bv. doppen van frisdrankflessen, doseerdopjes van wasmiddel en deksels van pindakaaspotten. De gespaarde doppen kunt u meenemen naar onze avonden of afgeven bij Rieka Wever Hesselterdwarsweg 4. Via dit inzamelpunt gaan de doppen naar een recyclebedrijf dat een vergoeding toekent aan KNGF Geleidehonden. De opbrengst gaat naar de opleiding van deze geleidehonden.

 

Reacties