Workshops voor tuinbeginners

Foto: MJ Jonkers

Er is hulp voor iedereen die wel met de tuin aan de slag wíl, maar niet weet hóe.

In September en Oktober zijn er twee workshops om de beginnende tuinier en tuinontwerper op weg te helpen. Inschrijven is vanaf nu mogelijk.

De workshop ‘Ontwerp uw eigen tuin’ is op Zaterdag 26 september. En de cursusdag ‘Tuinieren voor beginners’ vindt plaats op zaterdag 10 oktober.

Groenontwerper Marrion Hoogenboom helpt beginnende ontwerpers en tuiniers op weg. Zodat ze volgend jaar wél een fijne tuin te hebben.

Locatie is Landgoed Welgelegen in Koekange waar cursisten de hele dag lekker verwend worden. Meer informatie is te vinden op de website www.ontwerpvantuinen.nl of via 06-51703096.
De workshop ‘Ontwerp uw eigen tuin’ op zaterdag 26 september leert tuinbezitters als een ontwerper naar de eigen tuin te kijken. En dan hun wensen om te zetten in een creatief tuinontwerp. Aan het begin van de dag starten ze met een wensenlijstje en aan het einde hebben ze een eerste eigen tuinontwerp gemaakt.

De cursusdag ‘Tuinieren voor beginners’ vindt plaats op zaterdag 10 oktober. Voor iedereen die geen raad weet met de tuin. In 1 dag krijgen cursisten de basis mee van tuinieren. In de gewone tuin en de moestuin. Gewoon een gezellige dag met allemaal onervaren tuiniers bij elkaar. We worden ontvangen op landgoed Welgelegen in Koekange. Een gezellige locatie midden in het groen met lekker huisgemaakte hapjes en lunch uit eigen moestuin

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen