Open dag jeugdvoetbal

Foto: hipgriffin Foter CC BY

Op zaterdag 22 augustus a.s. zet Jeugdvoetbal Zuidwolde (JVZ) haar deuren open voor belangstellenden tijdens de Open Dag.

Vanaf 15.00 uur is een ieder van harte welkom op Sportpark Woltingeslag en zal JVZ zich presenteren aan het publiek. Er zijn diverse activiteiten voor alle leeftijdscategorieën zoals boardingvoetbal, stormbaan, snelheid schieten, springkussen, schminken en andere activiteiten waarbij plezier centraal staat.

akelessnoise  Foter  CC BY

JVZ is de gezamenlijke jeugdafdeling van voetbalverenigingen VV Zuidwolde en ZZVV met ook de A en B junioren van VVAK (Voetbal Vereniging Alteveer Kerkenveld). Doel van deze samenwerking is het jeugdvoetbal te verbeteren. Dit gebeurt doordat bijvoorbeeld de meeste trainingen door gediplomeerde jeugdtrainers verzorgd worden.

Keysia~Luvs2TakePics~  Foter  CC BY

Alle standaardteams (ook de A1) spelen op hoofdklasseniveau. Ook heeft JVZ weer een 4 tegen 4 competitie dit sezoen en natuurlijk ook het gratis Kaboutervoetbal (voor 4- en 5-jarigen).  JVZ verzorgt voor de jeugd nog extra en specifiek trainingen en organiseer een voetbalacademie en keepersclinic.

usieq3c Foter CC BY
Om 17.00 uur zal het mini-stadion feestelijk geopend worden en zullen aansluitend de 28 teams van het nieuwe voetbalseizoen zich presenteren.

hipgriffin  Foter CC BY
Als afsluiting van de Open Dag wordt er rond 18.30 uur een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tussen JVZ onder 23 en de 35 plussers.

susieq3c  Foter  CC BY

 

Reacties