Nieuw: Hippisch Culinair De Wolden

Foto: CH DE WOlden

Paardensport & gemeente De Wolden, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Één van de  populaire hippische evenementen in De Wolden is het jaarlijks terugkerende concours ”CH Zuidwolde”.  Van 11 tot en met 13 september is het terrein aan de Linieweg in Zuidwolde omgetoverd tot een prachtig concours waar deze keer een uniek culinair element aan is toegevoegd:  Hippisch Culinair De Wolden.

11846799_1671110266458463_6455680341809854523_n

Een groot aantal culinaire ondernemers uit De Wolden heeft zijn deelname toegezegd: Chinees specialiteiten Restaurant Feng Sheng, Hotel Restaurant de Buitenherberg Ter Linde, Vakantie Park de Westerbergen, Wijnkoperij Bulthuis, biologisch ijs Sonneclear, Catering en Partyservice J. van ’t Hooge, Bij Elise, belegde broodjes specialiste, al deze bedrijven hebben zich ingespannen om de bezoekers van dit nieuwe evenement een aangename culinaire verrassing te bezorgen.

Wie van paarden en paardensport houdt, komt zeker aan z’n trekken op dit gratis toegankelijke evenement want er is weer een groot deelnemersveld in zowel de dressuur- als de springrubrieken. Bij het springen is zelfs een extra rubriek uitgeschreven voor 1.40 m die voor de ruiters en amazones extra interessant is vanwege het hoge prijzengeld. Zondag 13 september wordt deze Grote prijs , een onderdeel van de Morrenhof-Jansen Combi Cup. Dit is een sportieve samenwerking tussen de Laarhoeveruiters en LR Ceres,! Voor ruiters en amazones is deze combi cup erg interessant, aangezien er veel prijzengeld is te verdienen! De allerbeste over twee parcoursen wint maar liefst €500,- en de tweede plaats levert ook nog €250,- op!

Morrenhof-Jansen-Combi-Cup

Wie niet alleen van de paardensport wil genieten, maar ook komt om te smullen, kan terecht van 11:00 tot 19:00 uur in het gezellig ingerichte culinaire strodorp om te ontdekken welke lekker hapjes en snapjes daar geproefd kunnen worden.  Zaterdagavond is natuurlijk de feestavond met dit jaar een “Foute Party” en: een “levende veiling” waarbij mensen hun diensten ter veiling aan zullen bieden.

Rijvereniging Ceres nodigt iedereen van harte uit om in het weekend van 11 tot en met 13 september gezellig langs te komen op het terrein aan de Linieweg in Zuidwolde, voor een culinair hoogstandje, een gezellig feestje, maar natuurlijk ook voor de topsport; dressuur en springen, met paarden en pony’s!

Flyer-CH-Zuidwolde-2015

Reacties