Inschrijven sport- en cultuurkamp 2015

Foto: MJ Jonkers

Kinderen die in de zomerperiode om de één of andere redenen niet op vakantie gaan, kunnen zich inschrijven voor het sport- en cultuurkamp.

Wat houdt dat in?

Een week lang sporten en spelen! Het kamp is van maandag 3 tot en met vrijdag 7 augustus in en om sporthal De Valkenlaan in Hoogeveen. De kinderen overnachten in de sporthal. In en om de sporthal vindt ook het grootste deel van de activiteiten plaats. Overdag is er vooral tijd voor sport en cultuur. ’s avonds is er een filmavond, bingo, en als afslsuiter natuurlijk een bonte avond. Zo kunnen alle kinderen een week lang het echte vakantiegevoel ervaren.

Grote inzet vrijwilligers

Tijdens het kamp is er professionele begeleiding van sportfunctionarissen van de gemeenten De Wolden, Hoogeveen, en Westerveld en de jongerenwerkers van Welzijn De Wolden. Daarnaast worden de kinderen begeleid door een grote groep vrijwilligers. Ook worden er activiteiten aangeboden door verschillende sportverenigingen.

Doelgroep

Dit kamp wordt speciaal georganiseerd voor kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van het basisonderwijs die niet op vakantie kunnen. Op vakantie gaan is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dankzij de inzet van de vele vrijwilligers krijgen deze kinderen nu de kans op vakantie te gaan en een onvergetelijke week te beleven.

Inschrijving nu van start

Inschrijving voor het sport- en cultuurkamp 2015 is vanaf nu mogelijk tot 1 mei via de sportfunctionarissen en jongerenwerkers. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Yvonne Hooijer van Welzijn De Wolden via telefoonnummer (0528) 378686 of per e-mail: [email protected]

Reacties