Aftellen tot Oldtimerdag in Ruinerwold

Foto: Oldtimerdag Ruinerwold

Ruinerwold zal zaterdag 15 augustus weer overspoeld worden met oldtimers uit geheel Nederland. De voorinschrijving komt weer op gang en had 5 weken voor de dag al de 650 deelnemers bereikt. Naar verwachting zal het aantal vooraanmeldingen oplopen naar de 1200. Uiteindelijk verwacht de organisatie omstreeks 1550 deelnemers.

De PR-commissie draait op volle toeren,  de vrijwilligers zijn alweer bijeen geweest, het programmaboekje bereikt de deadline  en het bestuur zet de laatste puntjes op de i.

wendersveld (1) (Medium)

Veel vrijwilligers gaan tijdig op vakantie om paraat te staan in de laatste week voor de Oldtimerdag

Na 22 jaar heeft de Ruinerwoldse Oldtimerdag een aanzienlijke reputatie opgebouwd en de vrijwilligers werken hard om de opgebouwde reputatie waar te maken.

Het 1 daags-evenement in de openlucht trekt naast de deelnemers rond de 20.000 bezoekers en de regio zal rekening moeten houden met omleidingen op de aan- en afvoerroutes.  Ondernemend Ruinerwold staat klaar om de bezoekers gastvrij te ontvangen.

De voertuigen en de deelnemers staan op 15 augustus van 8.00 – 17.00 uur centraal. Daarna kan Ruinerwold op de terrassen op adem komen.

 

Auto Motor klassiek (1) (Medium)

 

 

 

Reacties