Zwem- en loopliefhebbers: er is nog plek voor de Zwemloop in Zuidwolde

Sfeerbeeld van de Zwemloop.
Sfeerbeeld van de Zwemloop.
Foto: Remco Bos

Zuidwolde – Er staat woensdag 12 juni weer een Zwemloop bij Zwembad de Waterlelie in Zuidwolde op het programma. Na het grote succes van vorig jaar gaat om 17.30 uur ‘De Kikkerchallenge’ van start; een Obstakel Zwemloop voor kinderen en enthousiaste G-atleten (met zwemdiploma).

Na een start van de glijbaan moeten zij zwemmend diverse obstakels overwinnen. Daarna wordt er een ronde over het veld gelopen, waarbij verschillende spannende hindernissen getrotseerd moeten worden. Denk aan een apenhang, stormbaan en andere toffe obstakels.

Om 18.45 uur start de Supersprint voor kinderen van 10-15 jaar; bij deze korte afstand (200 meter zwemmen+1,8 km lopen) kan ook met zijn tweeën deelgenomen worden. De Sprintafstand start om 19.30 uur. Hierbij moet 500 meter gezwommen worden en daarna 5.2 km gelopen. Ook hier kan als duo aan deelgenomen worden. Alle activiteiten vinden plaats op of om het terrein van Zwembad de Waterlelie in Zuidwolde. Ook voor supporters wordt het een gezellige avond, met een springkussen, grote verloting, verkoop van hamburgers en pannenkoeken. Inschrijven is nog mogelijk t/m woensdag via inschrijven.nl. Meer informatie is te vinden op de website van zwembad de Waterlelie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen