D66-raadslid Eva Salomé stopt na twee jaar met haar politieke werk

Eva Salomé.
Eva Salomé.
Foto: D66

Zuidwolde – Raadslid Eva Salomé van D66 stopt met haar werk in de gemeenteraad van De Wolden, Dat heeft ze per brief laten weten aan burgemeester Inge Nieuwenhuizen. Salomé verhuist met haar gezin naar de gemeente Meppel en kan daarom niet meer lid zijn van de gemeenteraad in De Wolden.

Salomé heeft haar ontslag per 15 april ingediend. ‘Ik heb met veel plezier de afgelopen twee jaar de functie als raadslid uitgevoerd. Ik vond het een voorrecht en een grote verantwoordelijkheid om als volksvertegenwoordiger te mogen werken en betrokken te zijn bij veelal belangrijke besluiten voor de gemeente. Maar de afgelopen twee jaar verschoof het privéleven van mijn gezinsleden en hierdoor ook van mijzelf steeds meer naar Meppel. Wij hebben na een periode van overdenken het besluit genomen om te verhuizen naar Meppel’, schrijft ze in de broef aan de eerste burger.

De nu nog inwoonster van Koekange spreekt van een lastige beslissing. ‘De Wolden is een prachtige gemeente om in te wonen en als volksvertegenwoordiger in te mogen werken.’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen