Sport- en cultuurkamp zit al vol

Foto: lorenkerns Foter CC BY

Voor het sport- en cultuurkamp dat hier eerder al werd aangekondigd, hebben zich in totaal zestig kinderen aangemeld.

sportweekposter

Het kamp wordt georganiseerd door de sportfunctionarissen en cultuurcoaches van de gemeente De Wolden, Hoogeveen en Westerveld voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet op vakantie gaan. Het kamp vindt dit jaar plaats van 3 tot en met 7 augustus in en rond de sporthal Valkenlaan in Hoogeveen. Zestig aanmeldingen is het maximale aantal deelnemers voor het kamp. Inschrijven is dan ook niet meer mogelijk.

Voor dit vierde gezamenlijke sport- en cultuurkamp is weer een gevarieerd programma opgesteld: diverse sportactiviteiten gericht op plezier, weerbaarheid en samenwerking, een cultuurmiddag en de kinderen mogen komen zwemmen in zwembad De Dolfijn. Het avondprogramma bestaat onder andere uit een filmavond, een disco en een bonte avond.

Sport- en cultuurkamp 2014 touwtrekken

Het sport- en cultuurkamp wordt in 2015 voor de vierde keer gehouden. De organisatie is in handen van de sportfunctionarissen van de gemeenten De Wolden, Hoogeveen en Westerveld in samenwerking met de jongerenwerkers in deze gemeenten. Daarnaast is er een grote groep vrijwilligers bij het kamp betrokken voor de organisatie van activiteiten en begeleiding van de groepen. Gezamenlijk maken zij er voor de zestig deelnemers een onvergetelijke week van.

lorenkerns  Foter  CC BY

Reacties