UPDATE Vermiste kleuter weer terecht

Foto: Cheryl Sulman

Update 16 juli: onderzoek afgerond

De politie heeft het aanvullende onderzoek na de vermissing van het vijfjarige meisje afgerond. Nadat ze weer was gevonden heeft de politie onderzoek gedaan om uit te vinden wat er precies is gebeurd. Daaruit is in ieder geval vast komen te staan dat er geen enkele aanwijzing is in de richting van een misdrijf. Hiermee is deze zaak wat de politie betreft afgedaan.

Eerder:

Totaal verkleumd werd de 5-jarige Do-Ann aangetroffen bij een schutting in de buurt van de camping.

Er was daar eerder al  gezocht, maar blijkbaar is de kleuter aan het zwerven geweest en daarom daar niet eerder aangetroffen.
Het kind droeg alleen haar nachtpon en is enkele uren vermist geweest dus ze was verkleumd tot op het bot en is overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek.
Er is volgens de politie nog geen duidelijkheid over wat er precies is gebeurd. Er zijn nog geen aanwijzingen voor een misdrijf maar zekerheid daarover en over wat er wel gebeurd is, kan pas verkregen worden als met het meisje kan worden gepraat.
De Burgernetmelding leverde 300 vrijwilligers op die de politie hebben geholpen met zoeken. De politie zelf had speurhonden, warmtebeeldcamera’s en de politieheli ingezet en coördineeerde de zoekactie.

Reacties