TV-serie over in Echten gestartte rooftocht

In Echten gestartte rooftocht als serie op televisie

In februari van dit jaar schrok Nederland op door de gewelddadige rooftocht van Antonio  en Enise  door Nederland. Het lukte uiteindelijk pas in Duitsland om de twee aan te houden. Blijkbaar spreekt dit moderne Bonnie & Clyde-verhaal tot de verbeelding want de omroep KRO-NCRV heeft zojuist aangekondigd daar een tiendelige televisieserie over te gaan maken. Robert de Hoog, bekende van de film Nova Zembla, zal de rol van Antonio spelen en Sallie Harmsen die uitblonk in de film Lucia de B. speelt zijn partner Enise.

Het criminele duo dat tijdens hun rechtszaak opviel door onverhulde liefdevolle blikken over een weer is inmiddels  veroordeeld voor poging tot doodslag en zware mishandelingen. Slachtoffers verklaarden later in de media dat hun contact met Antonio en Enise een enorme impact op ze had gehad. Een normaal leven was bijna niet meer mogelijk, een diepgewortelde angst liet ze niet meer los.

De opnames zijn volgens KRO-NCRV afgelopen donderdag al begonnen. De serie zal waarschijnlijk in januari worden uitgezonden.

antenenise

Reacties