Grondige verbouwing Damesmode Dekker, zaak krijgt nieuwere uitstraling

De verbouwing is in volle gang bij Damesmode Dekker.
De verbouwing is in volle gang bij Damesmode Dekker.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Zuidwolde – Damesmode Dekker heeft momenteel een grote verbouwingsopruiming. De helft van de zaak is tijdelijk buiten gebruik en wordt voorzien van een compleet nieuwe vloer. De ingang is daardoor verplaatst naar de zijkant, want de verkoop gaat gewoon door.

„Het werd weer tijd voor een upgrade, de laatste verbouwing vond plaats in 2007. Er lag eerst gedeeltelijk tapijt, nu wordt gekozen voor een pvc-vloer. De winkel ziet er straks weer fris en fruitig uit. Dochter Rianne neemt de zaak te zijner tijd over, daar past een nieuwe uitstraling bij”, zegt Henk Dekker.

Helemaal up-to-date

De vernieuwing gaat in etappes, zo laat Dekker weten. „We hopen dat de voorkant van de winkel in twee weken klaar is, daarna wordt het achterste deel aangepakt. Zo kunnen we de winkel gewoon openhouden.” Na de zomervakantie moet de winkel weer helemaal up-to-date zijn. „In augustus komt de nieuwe collectie binnen, die kan dan mooi gepresenteerd worden. Als we openen, kunnen onze klanten zeker een verrassing verwachten”, weet Dekker.

De herinrichting wordt gedaan door Snoeken uit Ruinen, maar Henk Dekker heeft zich met hulp ook zelf in het zweet gewerkt. Zweetdruppels die tot iets moois leiden, dat weet hij zeker.

De verbouwing bij Damesmode Dekker is in volle gang. (Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens)
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen