Beeldenpark de Havixhorst houdt vier dagen lang speciaal paasfestival

Havixhorst houdt een cultuurfestival met Pasen.
Havixhorst houdt een cultuurfestival met Pasen.
Foto:

De Wijk – Bij Beeldenpark de Havixhorst in De Schiphorst laten ze de beelden vanaf 7 april tot leven komen via een audiotour met anekdotes en andere informatie. Het gaat om een vierdaagse festival: Pop-up Pasen.

Gidsen geven rondleidingen over de locatie en de beeldhouwkunst. Voor kinderen is er een programma opgesteld met speurtochten, eieren zoeken en workshops. Tijdens Pasen kunnen zij een kunstwerk maken, of luisteren naar naar een spannend verhaal over de bijzondere ‘Draeck’ in het bos, of een workshop volgen.

Het beeldenpark is van 7 tot en met 10 april iedere dag van 12.00 tot 17.00 uur te bezoeken. Iedere dag zijn er verkooptentoonstellingen, kunstdocumentaires en audiotours.

Entertainment

Ted Pickman omlijst het geheel met livemuziek. Ook is er een barista aanwezig van Eenhoorn Koffie met versgebakken lekkernijen, is er een wijnproeverij en zijn er hapjes van de smokkel. Voor kinderen is er limonadenet wat lekkers.

Vrijdag 7 en zaterdag 8 april is het evenement gratis te bezoeken. De beide Paasdagen (9 en 10 april) kost entree 5 euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen