Maandelijkse bijeenkomsten van de Culturele Broedplaats 

Cultuur Explosie 2017.
Cultuur Explosie 2017.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Echten – Op initiatief van Maarke en Marius Klein en Anneke van Proosdij is er een Culturele Broedplaats opgezet voor de gemeente De Wolden. Voor komende dinsdagavond staat er weer een avond gepland. De Broedplaats staat los van het culturele jaar in De Wolden.

Deze avonden zijn bedoeld om elkaar te ontmoeten, nader kennis te maken, (samen) plannen te maken – bijvoorbeeld voor Wede Wold -, vragen te stellen en mee te denken over- en feedback krijgen op ideeën. Wiede Wold is de organisatie die de Culturele gemeente van Drenthe, wat De Wolden in 2023 en 2024 is, vormgeeft. Aan de Oshaarseweg 32 staat maandelijks een pot op tafel voor een vrijwillige bijdrage aan de koffie en thee. Op deze manier kan deze culturele avond zichzelf bedruipen en kan het een terugkerende avond worden, ook na Wiede Wold.

In oktober en november zijn al dergelijke avonden georganiseerd. Vanaf januari vinden ze maandelijks op dinsdag- of donderdagavond plaats.

De data voor 2023 zijn: dinsdag 24 januari, donderdag 16 februari, dinsdag 28 maart, dinsdag 18 april, dinsdag 23 mei, donderdag 29 juni, dinsdag 26 september, donderdag 26 oktober en dinsdag 28 november.

Reacties

Cookieinstellingen