Kersverse CU-leider Mirjam Bikker brengt als eerste bezoek aan De Wolden

Foto: CU

Echten – Mirjam Bikker, de nieuwe leider van de ChristenUnie, is woensdagavond te gast in Drenthe. In Echten spreekt ze onder andere met Bernadette van den Berg, die de ChristenUnielijst aanvoert bij de Drentse provinciale statenverkiezingen. Ook afzwaaiend ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers is bij het bezoek aanwezig.

Bernadette van den Berg is blij dat Bikker Drenthe bezoekt. “We werken goed samen met de landelijke afdeling. We trekken samen op in allerlei dossiers die voor ons belangrijk zijn. Denk aan de Kazerne in Assen, de Nedersaksenlijn, de gasopslag en gaswinning in Drenthe en het behoudt van het UMCG Kinderhartcentrum, die onmisbaar is voor goede en bereikbare zorg in het Noorden. Dat zijn thema’s waar de landelijke ChristenUnie zich ook hard voor maakt in Den Haag. Dus de samenwerking is voor ons en voor Drenthe erg waardevol.”

Mooie gesprekken

Het zal ook een informele en gezellige avond zijn. De avond begint met livemuziek van de band LEV en met mooie gesprekken waarbij aanwezigen vragen kunnen stellen. Daarna is er volop ruimte om, onder het genot van een hapje en drankje, met elkaar en met de aanwezige politici in gesprek te gaan. De avond wordt geleid door Tiemen Westerduin.

De activiteit is een van de drie avonden van ‘De ChristenUnie Wintertour’ Op die drie avonden kunnen leden en geïnteresseerden Mirjam Bikker verwelkomen als nieuwe partijleider en afscheid nemen van Gert-Jan Segers. Dinsdag 24 januari is voor Gert-Jan Segers de laatste dag als Kamerlid.

Reacties

Cookieinstellingen