Bertus Veurink vertrekt na 25 jaar als accountant in Zuidwolde

Afscheid van Bertus Veurink in Zuidwolde.
Afscheid van Bertus Veurink in Zuidwolde.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – Accountant en ondernemer Bertus Veurink vertrekt na 25 jaar als accountant in Zuidwolde. In januari van dit jaar droeg Bertus Veurink zijn accountantskantoren Brink Accountants in Zuidwolde en Veurink & Partners in Hardenberg over aan Hendriksen Accountants en Adviseurs. Voor Veurink, die ruim 47 jaar actief was in het accountancy-vak, was eind 2022 een mooi moment om zijn rekenmachine aan de wilgen te hangen.

Na zijn militaire dienstplicht in 1977 bij de koninklijke Marechaussee ging Bertus Veurink aan de slag bij boekhoudkantoor CBTB en werd begin 1980 aangesteld als kantoorleider van het – destijds – nieuwe accountantskantoor CBTB en ACB in Hardenberg.

Eigen kantoor

In 1997 maakte Veurink de overstap Brink Accountants in Zuidwolde en is daar in 2000 toegetreden tot de maatschap. Aan de Hoofdstraat 14 runde hij, samen met zijn team, tot dit jaar succesvol zijn eigen kantoor. Oók in Hardenberg runde Veurink zijn eigen kantoor, Veurink & Partners genaamd.

In januari van dit jaar droeg Veurink zijn beide kantoren over aan Hendriksen Accountants en Adviseurs uit Tubbergen, die zich daarmee voor het eerst in Drenthe vestigen. De laatste maanden werkte Veurink samen met kantoorleider Martin van Delden hard om de overdracht van de lopende zaken soepel te laten verlopen en de klantenportefeuille over te dragen. Nu dat afgerond is, is het voor Bertus een mooi moment om definitief afscheid te nemen. Op 25 november wordt de carrière van Bertus in een besloten kring gevierd middels een pensioenreceptie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen