Gezellige Hoofdstraat tijdens Rode Loper Avond in Zuidwolde

Rode loper richting kerst.
Rode loper richting kerst.
Foto: Pixabay

Zuidwolde – Een traditie is weer terug in Zuidwolde: de Rode Loperavond. Op vrijdagavond 2 december houdt de Ondernemersvereniging Zuidwolde deze sfeervolle koopavond. Tussen 18.00 en 21.00 uur zijn veel winkels en horecagelegenheden open.

Diverse ondernemers zorgen voor een extra gastvrij onthaal met een speciale actie of gezellige aankleding. De Hoofdstraat wordt gezellig aangekleed met de feestverlichting, de muziek die uit de luidsprekerboxen klinkt en natuurlijk zijn er de rode lopers. Ook kunnen bezoekers meedoen met een leuke opdracht waarmee een prijsje valt te winnen.

Bijzondere koopavond

Marijke Scheper, bestuurslid en medeorganisator heeft er zin in. „De Rode Loper Avond is een bijzondere koopavond in de gezellige decembersfeer. De deelnemende ondernemers zijn lid van onze vereniging. Wij zorgen voor de rode loper en de winkeliers doen de rest. We hopen hiermee voor de Zuidwoldigers een gezellige winkelavond te creëren, zeker omdat normaal gesproken veel winkels op de vrijdagavond gesloten zijn.’’

Ondernemersvereniging Zuidwolde heeft voor december nog een publieksactiviteit in petto, een ijsplein dat in de week voor de kerstdagen gerealiseerd wordt op het Kerkplein.

Voor meer informatie over de vereniging en de activiteiten: www.ovzuidwolde.nl.

Reacties

Cookieinstellingen