Huiskamerfestival in Zuidwolde en Hoogeveense wijk Erflanden

Volle bak in 2018 bij het Huiskamerfestival.
Volle bak in 2018 bij het Huiskamerfestival.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Zuidwolde/Hoogeveen – Na twee jaar uitstel is het dan eindelijk weer zover: op zondagmiddag 13 november vinden op 18 locaties concerten plaats van diverse muzikanten en bands. Deze treden op in verschillende huiskamers, de bibliotheek in Zuidwolde en de basisschool in de Erflanden.

Dit jaar hebben de organisaties met een enthousiast team een breed festival opgezet, waarin verschillende stijlen een huiselijk podium krijgen om hun optreden vorm te geven. Van hardrock tot jazz, van poëzie tot Ierse volksmuziek en alles daar tussenin. Dit is volgens de organisatie een uitgelezen kans voor bezoekers om in een gemoedelijke sfeer van heel dichtbij live muziek op verschillende locaties te beleven.

Vrije-gift-festival

De opzet van dit vrije-gift-festival is om iedereen, van jong tot oud, samen te brengen. De organisaties publiceren binnenkort een mooie route, die bezoekers, bij voorkeur met mooi weer, op de fiets kunnen doen en waarmee zij een keuze kunnen maken tussen de verschillende huiskamers.

Van 13.00 tot 18.00 uur zijn de huiskamers geopend en staat een kopje koffie of thee voor bezoekers klaar. Elke sessie duurt 45 minuten met een half uur pauze, zodat iedereen meerdere optredens kan bezoeken. Er worden drie sets op elke locatie gespeeld. Sponsoren, vrije giften, deelnemende huiskamers en muzikanten maken het mogelijk dit festival kosteloos aan het publiek aan te kunnen bieden

Informatie: www.huiskamerfestivalzuidwolde.nl

 

Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Reacties

Cookieinstellingen