Ex-prof Wouter Marinus vervolgt carrière bij ZZVV in Zuidwolde

Wouter Marinus bij ZZVV.
Wouter Marinus bij ZZVV.
Foto: ZZVV

Zuidwolde – Wouter Marinus is per direct toegevoegd aan de selectie van ZZVV. De middenvelder zat na zijn vertrek bij het Luxemburgse FC Differdange 03 zonder club en een nieuwe uitdaging in de professionele voetbalwereld bleef deze zomer uit. De 27-jarige Marinus besloot daarom om zijn carrière in het profvoetbal te beëindigen en gaat nu naar eigen zeggen ‘lekker voetballen’ in zijn geboorteplaats Zuidwolde.

Marinus speelde in zijn actieve loopbaan achtereenvolgens voor SC Heerenveen, PEC Zwolle, FC Emmen en het Luxemburgse FC Differdange 03. Ook behoorde hij in de jeugd tot de nationale selecties van zijn leeftijd. Marinus is blij en opgelucht dat er na een lange zomer duidelijkheid bestaat over zijn toekomst. “Voetbal heeft in mijn leven altijd op één gestaan. In deze periode merk ik dat er ook andere dingen erg belangrijk zijn en daarnaast wil ik mij nu volledig gaan richting op een maatschappelijke carrière”, geeft hij aan in een eerste reactie.

Buitenlandse avontuur

De middenvelder vindt het erg leuk om bij ZZVV te gaan voetballen, de club waar hij twee seizoenen geleden eveneens heel even voor uit kwam voordat hij begon aan zijn buitenlandse avontuur in Luxemburg. “Veel jongens van mijn vriendengroep voetballen hier in het eerste, zoals Paul Bos, Max Bosscher, Matthijs Capellen, Stefan Dijkstra en Tom Leerdam. Dat maakt het extra leuk om voor ZZVV te voetballen. Daarnaast ken ik eigenlijk iedereen bij de vereniging en is het er altijd erg gezellig. Ik hoop en verwacht dat we er een super mooi jaar van gaan maken.”

Bron en foto: ZZVV.nl

Reacties

Cookieinstellingen