Zuidwolde gaat augustus al feestend uit

Feest Zuidwolde.
Feest Zuidwolde.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Zuidwolde – Het Volksfeest van Zuidwolde begint dit jaar op zondag 28 augustus met een kerkdienst in de tent en in de middag het beachvolleybaltoernooi. Na een dag rust gaat het dinsdag 30 augustus verder met klaverjassen en jokeren (13.00 uur) en een koppeldartstoernooi (19.00 uur), allebei in de feesttent.

Woensdag wordt in Zuidwolde de start van het nieuwe schooljaar gevierd, om 19.00 uur begint het grote Mysteriespel. Donderdag is er om 14.30 uur een vossenjacht voor de jeugd, waarna het in Zuidwolde meer dan logisch is dat de tent ’s avonds afgeladen vol zit bij de bingo. Vrijdagmiddag vindt er een bijzondere activiteit plaats: wat normaal is voor bedrijven, wordt nu ook voor hele gezinnen georganiseerd: de vrijdagmiddagborrel (vrijmibo) waarbij de borrel voor de jeugd wordt aangepast.

De zaterdag is steeds weer de knallende afsluiting, met eerst om 12.00 uur de start van de zeskamp en later in de tent, om 20.30 uur, nog meer strijd om de punten tijdens de quiz die meetelt voor de zeskamp. Misschien zelfs wel bepalend is voor de einduitslag. Daarna treedt de ontspanning is met het Bandje voor de Sfeer en DJ Roelof.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen