Deal in Ruinen: Autobedrijf de Jong neemt autobedrijf Verlaan over

Jesse de jong en Patrick Verlaan.
Jesse de jong en Patrick Verlaan.
Foto: Eigen foto

Ruinen – Carprof autobedrijf de Jong in Ruinen neemt autobedrijf Verlaan in Ruinen over per 1 augustus. Autobedrijf Verlaan is gespecialiseerd in de verkoop van cabrio’s en is als Verlaan Cabrio’s en boten wijd en zijd bekend.

Autobedrijf de Jong is als BOVAG-lid en met de garage formule Carprof, het premium label van Alliance Automotive group Benelux, gespecialiseerd in reparatie en verkoop van personen- en bedrijfsauto’s. Door deze overname kan Verlaan Cabrio’s en Boten, inmiddels Verlaan Boat-Store, zich volledig concentreren op de Watersport. „Door de toegenomen vraag naar nieuwe- en gebruikte boten en de daarbij gevraagde ruimte en tijd, is het een logische stap Voor Cabrio’s en Boten”, zegt Patrick Verlaan. „Daarom voeren wij dan ook een naamswijziging door: van ‘Verlaan Cabrio’s en boten’ naar ‘Verlaan Boat-Store’. Bovendien is er nu voor de vele klanten van cabrio’s en boten een goede mogelijkheid voor onderhoud, APK of voor eventuele reparaties.”

Klanten vertellen

Verlaan heeft er alle vertrouwen in dat zijn klanten op een goed adres terecht komen. „Autobedrijf de Jong scoort een 9,6 op het beoordelingsplatform ‘klanten-vertellen’ een van de hoogste scores in Nederland, dus ik ben ervan overtuigd dat mijn klanten kunnen rekenen op service van het allerhoogste niveau.”

Autobedrijf de Jong krijgt toegang tot een klein maar speciaal netwerk van, door Patrick Verlaan, zorgvuldig gekozen leveranciers in Nederland en omringende landen. „Hierdoor zijn wij in staat om de doelgroep van Autobedrijf Verlaan goed te bedienen”, aldus Jesse de Jong. „Je kunt dus inderdaad spreken van een win-win situatie.”

De klanten van ‘Cabrio’s en boten’ worden persoonlijk geïnformeerd door de firma De Jong.

Reacties

Cookieinstellingen