Alteveer en Kerkenveld gaan voor Feestweek 3.0

Eindelijk weer een normale feestweek in Alteveer.
Eindelijk weer een normale feestweek in Alteveer.
Foto: Artizzl media

Alteveer – ‘Het mag eindelijk weer’ is de zin die de laatste maanden keer op keer wordt gehoord. In Alteveer en Kerkenveld zijn ze dan ook maar al te blij dat er eindelijk weer een ‘normale’ feestweek georganiseerd mag worden.

De afgelopen twee jaar werd er met veel moeite een kleinschalig feestweekend georganiseerd, maar dit is nog niks vergeleken met de traditionele feestweek. In die periode werden ook nieuwe ideeën uitgeprobeerd. Het grote succes was dat alles buiten in de openlucht gehouden werd, wat tot positieve reacties leidde. „Door deze reacties zijn wij als feestcommissie breder gaan kijken naar de mogelijkheden die wij hebben met het terrein. De inwoners van Alteveer/Kerkenveld staat een week vol vertier, muziek en gezelligheid te wachten zoals zij dat kennen”, laat de organisatie enthousiast weten.

Aantal klassiekers

Het programma is weer gevuld met een aantal klassiekers, zoals de bingo, playbackshow, meerkamp en optocht, maar ook wat onderdelen zijn in een nieuw jasje gestoken. Door het grote succes van vorig jaar is de theorieronde vervangen door de populairdere pubquiz. Op woensdagmiddag is er een rommelmarkt met doe-markt. Vooral de doe-markt is het grote succes van de afgelopen jaren, waar mensen workshops kunnen volgen in bloemschikken en keramieken en er is een bierproeverij.

De woensdag staat ook in het teken van ontspanning, waarbij livemuziek het thema festival 3.0 zeker ten goede komt. De feestcommissie gebruikt de zomermaanden om alles goed te organiseren en hoopt dan ook op een grote opkomst, zoals traditie in Alteveer-Kerkenveld. De feestweek vindt plaats in de laatste week van de schoolvakantie, maandag 22 tot en met zondag 28 augustus.

Reacties

Cookieinstellingen