Fotoserie: Mud- en obstaclerun in Fort geeft volop strijd

Fort – Wat is het toch mooi als je iets organiseert en dan de volledige medewerking van bedrijven in en rond het dorp kunt krijgen. Voor het Fortiger Feest stond zondag een stratencompetitie op het programma met als eerste onderdeel de drekrace, een combinatie van een mudrun en een obstaclerun.

Alle hindernissen werden eigenhandig gefabriceerd. Een fraaie monkeybar – al viel er een deelneemster hard op de grond nadat het houten stokje losliet – , een houten muurtje, een berg van strobalen, twee zware tractorbanden en een modderbad. Ook de waterbak was helemaal zelf in elkaar gezet, mooi ook voor de jeugd en om de deelnemers aan touwen te kunnen laten slingeren, waren twee shovels geregeld waar de touwen aan bungelden. Alleen de opblaasbare klimwand werd gehuurd en moest even van wat lucht worden voorzien.

Het leverde mooie beelden op van uitgeputte deelnemers die zwart waren van de modder. Dat ze daarna ook nog aan een touw moesten bungelen tijdens het kermisspel (eendjes vangen) was hilarisch, maar gaf ook even wat rust. In Fort kijken ze terug op een mooi feest.

Reacties

Cookieinstellingen