Benefietconcert “One Night Only” met Dirty Dog en Balance

Foto:

Hoogeveen/Zuidwolde – De Hoogeveense band Balance en de Zuidwoldiger band Dirty Dog treden zaterdag 4 juni volledig belangeloos op in De Tamboer in Hoogeveen. Het belooft volgens de organisatie een ouderwets gezellige avond te worden in de foyer van het theater. De klassiekers van beide bands zullen zeker voor “de voetjes van de vloer” gaan zorgen. Kaarten kosten €20 en gehele opbrengst gaat naar het project Tour Du Gambia.

Zowel Balance als Dirty Dog zetten zich graag in voor het project Tour Du Gambia. Toen één van de organisatoren hun benaderde was het antwoord ook niet lastig; “Natuurlijk doen we mee”. De beide rockbands kennen een ruime historie in concerten, optredens en feestavonden. Beide bands zijn een begrip in Drenthe en omstreken. Van rock tot blues en van pop tot disco, alles komt op deze avond in een denderende vaart voorbij. Het belooft een “one night only” te worden op 4 juni as. Echt een avond om met je vrienden en familie er een groot feest van te maken. Kaarten zijn nog verkrijgbaar op detamboer.nl.

Gambia

De avond is georganiseerd door 6 mannen uit Hoogeveen en Zuidwolde die met hun project Tour Du Gambia medische apparatuur en ambulances over de weg naar Gambia toe gaan brengen. De goederen en de voertuigen zijn bestemd voor het Kanifing Gerneral Hospital in Serrekunda. Een van de grootste ziekenhuizen van Gambia. “de wil om te ontwikkelen is er, ze kunnen echter wel een duwtje in de rug gebruiken” aldus Martin Jutstra, een van de deelnemers. Om het project te financieren is ruim €100.000 nodig. “We realiseren ons dat dit een flink bedrag is, maar we gaan keihard ons beste doen om dat bij elkaar te krijgen” voegt Klaas Schaper er aan toe.

De mannen vertrekken begin november en hopen in ca 3 weken de tocht van 6000 km te volbrengen. Zie voor meer info www.tourdugambia.nl of mail [email protected].

Bron en foto: Tour Du Gambia.

Reacties

Cookieinstellingen