Flower Power op Zomerfeest Oosteinde

De organisatie heeft er zin in.
De organisatie heeft er zin in.
Foto: BVO

Oosteinde Buurtvereniging Oosteinde houdt van 24 tot en met 26 juni voor de 70e keer het Zomerfeest in Oosteinde. Dit jaar gebeurt dat geheel in Flower Power-thema. Er is gedurende drie dagen een afwisselend programma voor jong en oud.

Op de vrijdag beginnen de schoolkinderen met Flower Power spelletjes. Buurtvereniging Oosteinde heeft vrolijke onderdelen in petto, zoals een opblaasbare stormbaan, dartbord, eendjes vangen,  mega-twister en vele andere spelletjes. Aansluitend is het frietfeest.  ’s Middags kunnen de kinderen hun talent laten zien tijdens de talentenshow ‘Oosteinde got talent’.

Pappa di Grazzi

Op vrijdagavond is het big party. De avond begint met zeskamp, waaronder een muziekquiz, en gaat  over in een feestavond van Pappa di Grazzi. Dit is al jaren een spraakmakende act in het covercircuit. Niet voor niets behoort deze band al jaren tot de Nederlandse top van cover en partybands.

Op zaterdag start om 10.30 uur de feestelijke optocht van versierde wagens en individuelen. Na de prijsuitreiking is er feestmuziek van DJ Roelof. De zaterdagavond begint met een zenuwslopend estafettespel, een onderdeel van de zeskamp. Daarna gaat het dak eraf met Starstruck! Een waanzinnige show van de drie helden van de band.

Verklede hippies

Zondagmiddag begint met een brunch, als klap op vuurpijl volgt de verkiezing van de origineelst verklede hippie van Oosteinde. Daarna start de zeskamp en voor het eerst in de historie van het Zomerfeest Oosteinde gaan de teams verkleed in thema de strijd met elkaar aan tijdens de laatste onderdelen van de zeskamp.

Het feest wordt weer groots afgesloten door Erik Snijder en Rick Mulder, twee jonge jongens uit Ruinerwold die samen ER-geluid vormen en er een grandioos feestelijke einde van maken.

Gedurende het hele feest is er kermis als vanouds verzorgd door MW Amusement uit Wildervank.

Reacties

Cookieinstellingen