Bijdrage van 500 euro voor de TVM foundation voor Het Groene Hart

Cheque van 5000 euro.
Cheque van 5000 euro.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – De TVM Foundation heeft een bedrag van 5000 euro geschonken aan Buurt- en speelvereniging Het Groene Hart in Zuidwolde. De vereniging beheert en onderhoudt een groot, groen gebied, centraal gelegen in een woonwijk met zo’n vierhonderd gezinswoningen. De buurt- en speelvereniging wil het gebied graag veranderen in een ontmoetingsplek voor jong en oud.

Om dit mogelijk te maken, zegde de TVM foundation een donatie toe. TVM medewerker Wiebe Feenstra diende de aanvraag in. Samen met Jolanda Metselaar, secretaris van de TVM foundation reikte hij de cheque uit aan Alwin Kleine, secretaris van de vereniging Het Groene Hart.

Ontmoetingsplek

De vereniging plaatst spel- en sportvoorzieningen voor de jeugd, legde groenstroken aan voor hondenbezitters en richt een park in met fruit- en notenbomen, waar oudere buurtbewoners elkaar treffen. Inmiddels zijn de eerste stappen gezet met speeltoestellen voor kinderen.

„We zijn erg trots op het eerste resultaat. Er spelen hier iedere dag al veel kinderen”, zegt Alwin Kleine namens de vereniging. De feestelijke opening van Het Groene Hart staat nu gepland op vrijdag 1 juli.

De Coöperatie TVM reserveert jaarlijks een deel van haar winst en doneert deze aan de TVM foundation. De stichting ondersteunt maatschappelijke initiatieven met een blijvend karakter. Meer informatie over de initiatieven, de voorwaarden en over hoe u een aanvraag indient, vindt u op www.tvmfoundation.nl.

Op de aangeleverde  foto: Alwin Kleine (BSV Het Groene Hart), Wiebe Feenstra (aanvrager en medewerker van TVM verzekeringen) en Jolanda Metselaar (secretaris TVM foundation)

Reacties

Cookieinstellingen