Grensloos Kunst Verkennen gaat vliegend van start

IJhorst/de Wijk – Kunstroute Grensloos Kunst Verkennen is geopend en kan spreken van een vliegende start. Het mooie weer zorgde er donderdag voor dat al hele wat liefhebbers de kunstroute in het Reestdal liepen of fietsen. Ook is er in de media al volop aandacht voor het evenement, dat voor het eerst in mei plaatsvindt na de elf voorgaande edities in september.

De weersvooruitzichten voor de komende periode zorgden bij de mensen van GKV voor vrolijke gezichten. Het werd donderdagmiddag dan ook een gezellige openingsbijeenkomst in de sfeervolle dorpskerk van IJhorst, waar Jolijn Haveman (piano) en Gerard Gerrits (saxofoon) voor de rustige achtergrondmuziek zorgden. De meeste kunstenaars waren aanwezig, waaronder de bekende Marte Röling uit Uithuizen, die in een tuin aan de Broeksteeg een vette blauwe vredesduif heeft gestationeerd.

De route van Grensloos Kunst Verkennen – 8 kilometer –  is te wandelen of fietsen (auto mag ook) elke donderdag tot en met zondag tot en met 29 mei van 11.00 tot 17.00 uur. Starten kan bij Atlas Sport in de Wijk en KroKo Multipunt in IJhorst. Het startbewijs kost 7,50 euro en bestaat uit een fraaie gids. Op sommige data zijn ook kunstenaars bij hun werk aanwezig. Zie daarvoor www.grenslooskunstverkennen.nl

Lees ook Grensloos Kunst Verkennen nieuw én vertrouwd, maar nu wel in mei

Reacties

Cookieinstellingen