Rieks van Lubek volbrengt Race Around The Netherlands

Rieks komt aan in Amerongen.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – Rieks van Lubek uit Zuidwolde is vannacht als 59ste gefinisht in de Race Around The Netherlands. het is de tweede keer dat hij de race volbrengt, nu was hij een dag sneller dan in 2020. In totaal legde de man uit Zuidwolde 1952 kilometer af.

De start was op 30 april in Amerongen met 145 deelnemers uit binnen- en buitenland. Daar haakten tot dusverre meer dan veertig deelnemers al van af, die of niet startten of onderweg de pijp aan Maarten gaven. Op moment van schrijven zijn nog deelnemers onderweg.

Rieks reed de eerste dag via Elburg, Arnhem, Enschede naar Rijssen. Dat was met 312 kilometer de langste etappe. De tweede dag ging over268 kilometer naar Delfzijl, op dag drie volgde hij de Waddenkustlijn met eindstation in Lelystad. Totaal bijna 290 kilometer. Dag vier langs de IJsselmeerkust van Noord-Holland tot Den Helder en langs de Noordzeekust na 288 kilometer naar Haarlem. De vijfde dag ging over 272 kilometer zuidwaarts naar Vlissingen. Zijn zesde etappe ging naar naar het Limburgse Thorn met finish na 251 kilometer. De finale was over 273 kilometer via Vaals terig naar Amerongen.

Info: www.adventurebikeracing.com

Reacties

Cookieinstellingen