Pinkenpop komt met spannende vijfde editie

Foto:

Ansen – Na een onderbreking van drie jaar keert het Pinkenpop festival in Ansen dan eindelijk terug met de vijfde editie, traditiegetrouw op de eerste zaterdag na Hemelvaartsdag. Met een bomvol programma hoopt de organisatie de coronajaren achter zich te laten en weer als vanouds het publiek te vermaken met gekkigheid, creativiteit en uiteraard goede muziek.

Net als de laatste editie in 2019, wordt ook dit jaar gespeeld op twee verschillende podia. Daar brengen in totaal zes bands hun muziek ten gehore. Met Fritz & Danny, Pick ’n’ Shovel, Cave Canem, Old Ni-js, The Bankrupt Boys en The Bounty Hunters heeft de organisatie weer een gevarieerde line-up weten vast te leggen. Van duo tot voltallige band en van Blue Grass tot stevige Rock’n Roll.

Vermaak voor jong en oud

Naast de muzikale omlijsting biedt het festival vermaak voor jong en oud. Zo is er voor de jonge festivalgangers een blagenparadijs met veel vertier en is er ook dit jaar voor de wat oudere festivalganger genoeg stof tot nadenken. Uiteraard wordt weer aan de inwendige mens gedacht en ontbreekt de kermis zeker niet. Dit jaar kunnen bezoekers gebruik maken van een speciale voorverkoopactie. Deze actie bestaat uit een entreebewijs (hoedje) voor Pinkenpop, vijf consumpties en een speciale Pinkenpopbroodtrommel gevuld met zomerse Pinkenpop prullaria.

Het festival vindt op 28 mei plaats aan de Ruinerdijk 21 in Ansen en er is van alles te beleven tussen 15.00 uur tot 01.00 uur.

Kaarten zijn nog in de voorverkoop beschikbaar via de website: www.pinkenpop.nl

Reacties

Cookieinstellingen