KIOS speelt op nieuw kleurrijk veld en viert feest

Nieuw veld KIOS.
Foto: Eigen foto

Ruinerwold – In opdracht van de gemeente De Wolden is de afgelopen weken door Domo Sports en Intergrass hard gewerkt aan de vernieuwing van de toplaag van het kunstgrasveld van korfbalvereniging KIOS in Ruinerwold. Ondanks een lichte vertraging als gevolg van de levering van het kunstgras, kan KIOS conform planning op zaterdag 7 mei weer spelen op het eigen veld. Een gekleurd veld wat door sommigen al is aangeduid als atletiekbaan, maar ┬áKIOS, het kindcentrum, scholen en andere gebruikers ongetwijfeld weer langdurig veel spel- en sportplezier oplevert.

Er zijn zaterdag direct vier wedstrijden. Om 11.00 uur opent KIOS 3 de dag tegen It Fean/Boelenslaan 2, waarna om 12.30 de talenten van de toekomst van KIOS A1 spelen tegen de leeftijdsgenoten van Roreko A1 uit De Wijk. Een echte streekderby.

Selectie

Vervolgens komt de KIOS-selectie in actie. Eerst speelt KIOS 2 om 14.00 uur tegen de Groningse studenten van De Parabool 3, wat wordt gevolgd door KIOS 1. Het vlaggenschip wil de koppositie weer overnemen van CSL uit Britsum en speelt daarvoor om 15.30 uur tegen OKO/Bies 1 uit Opende.
Het is volgens het bestuur een mooi moment om het veld in gebruik te nemen met een gezellig feest. Hiertoe organiseert de KIOS-selectie een leuke dag met muziek, hapjes en drankjes en na afloop van de wedstrijden een feest. De planning is dat dit rond 17.00 uur is.

Reacties

Cookieinstellingen