Harm en Aaltje Joosten uit Ruinen zijn 70 jaar getrouwd

Genieten voor Harm en Aaltje.
Foto: Jans Schulting

Ruinen – Met een aubade voor muziekvereniging Crescendo en een feest in de middag hebben Harm en Aaltje Joosten zondag hun 70-jarig huwelijksjubileum gevierd. Het krasse echtpaar nam samen met de familie vanaf het eigen erf de muzikale klanken in ontvangst.

Harm Joosten is 97 jaar en zijn vrouw Aaltje 92, op 1 mei 1952 traden ze met elkaar in het huwelijk nadat ze elkaar hadden leren kennen op een dansavond. Harm kwam van Hees, Aaltje van de Achterma. Er werden vier kinderen geboren: Klaasje, Jan, Gerda en Gretha. Op Hees hebben ze altijd een prachtige tijd gehad, zonder zorgen en met veel vrienden, familie en buren om zich heen. Toen Harm op 58-jarige leeftijd rugproblemen kreeg, besloten ze om te stoppen met het boerenbedrijf en verhuisden ze naar de rand van het dorp. waar ze genieten van het prachtige uitzicht.

Het was daar altijd een komen en gaan van familie en vrienden, want vooral Aaltje houdt van mensen om zich heen, vooral omdat die zorgen voor gezelligheid. Het echtpaar heeft inmiddels elf kleinkinderen en negentien achterkleinkinderen. Het twintigste achterkleinkind is op komst.

Genieten voor het echtpaar Joosten.

Reacties

Cookieinstellingen