Bands en huiskamers gezocht voor derde Huiskamerfestival Zuidwolde – Erflanden

Huiskamerfestival, volle bak.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Zuidwolde – Na twee jaar van afwezigheid komt er dit najaar weer een muzikaal Huiskamerfestival in Zuidwolde. Het wordt de eerste keer dat ook de wijk Erflanden in Hoogeveen meedoet.

Op zondag 13 november houdt de werkgroep Huiskamerfestival Zuidwolde/ Erflanden deze derde editie. Twee jaar geleden was het al de bedoeling om de wijk Erflanden in Hoogeveen bij het festival te betrekken, maar corona gooide roet in het eten. „Met een nieuwe werkgroep gaan we fris van start om wederom een zo gevarieerd mogelijk muzikaal aanbod neer te zetten”, laat Leonoor Colenbrander namens de organisatie weten.

De eerste twee edities waren een groot succes met een gevarieerd aanbod aan optredens en een flinke toeloop van publiek. De organisatie hoopt er dit jaar net zo’n succes van te maken. Voor dit festival krijgen bands en singer-songwriters de mogelijkheid om op een unieke locatie voor publiek op te treden. Maar ook inwoners die hun huiskamer ter beschikking willen stellen, zijn van harte welkom. Aanmelden kan via de website van het festival op www.huiskamerfestivalzuidwolde.nl. Dat kan tot 1 juni 2022.

Foto: Artizzl media

Reacties

Cookieinstellingen