H2O Pro doorbraak tegen kalkaanslag

Foto: H2O Pro

Wie de aanschaf van een waterontharder overweegt heeft volop keus. Toch is er maar één die goed werkt zonder het milieu met zout te belasten: de keramische waterontharder van H2O Pro, waarvan de werking is gebaseerd op een zuiver natuurkundig principe.

Nico Pleijsier gelooft heilig in het concept dat met H2O Pro is ontwikkeld. ‘Het is een uniek systeem met vele extra voordelen. Tot dusver waren apparaten die met zout werken de enige ontharders met een goed resultaat. Dankzij H2O Pro is een goed resultaat haalbaar zonder zout, zonder afvoer, zonder verhogen van het natriumgehalte in het water, zonder regeneratie (waarbij het leidingwater wordt blootgesteld aan de open lucht), zonder verspilling van spoelwater en zonder elektriciteit. De compacte H2O pro is overal te installeren en laag in aanschaf en onderhoudskosten. Hiermee is een waterontharder bedacht die voor een grote doelgroep bereikbaar is.”

Hoe komt H2O Pro tot zo’n innovatief product?

Nico Pleijsier heeft bestaande- en recent ontwikkelde technieken gecombineerd tot een nieuw product. De ondernemer heeft al vele jaren ervaring in behandeling van zowel leiding- als bronwater. “Daarbij ben ik voortdurend op zoek naar innovatie, verbetering en optimalisatie van installaties en technieken’’, legt Pleijsier uit. Zo kwam ik ook in aanraking met de in H2O Pro toegepaste techniek.

De H2O Pro is vooral onderscheidend door de manier waarop de kalkaanslag wordt voorkomen. In de H2O Pro zit materiaal waar kalk op neerslaat maar niet aan kan hechten. Dit heeft als gevolg dat de kalk er na 5 á 10 seconden alweer afknapt in de vorm van microscopisch kleine kalkschilfers. Deze kristallen hechten net als de schilfers uit bijvoorbeeld een waterkoker nergens meer aan en stromen met het water mee de afvoer in. Het gepatenteerde systeem met deze techniek wordt door H2O Pro met een scherpe prijs in de markt gezet waardoor aanschaf voor een groot publiek mogelijk is.

Naast de aanschafprijs van € 675,- (large uitvoering welke het meest geleverd word) kan de gebruiker een all-in onderhoudsabonnement afsluiten voor slechts € 6,95 per maand. Dit is inclusief  elke drie jaar vervangen van het werkzame materiaal.

Nieuwsgierig?

Neem contact op met Nico en hij legt u graag uit waarom hij zo enthousiast is over H2O Pro.

H2O Pro Coöperatie U.A.
Van Brandenburgstraat 2
8061 CN Hasselt (ov)

tel: 085-1303991

www.h2opro.nl
[email protected]

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: H2O Pro

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen