Inbraken in Zuidwolde, politie ziet nog volop zwakke plekken

Inbraak.
Inbraak.
Foto: Politie
Zuidwolde – Dat de inwoners van De Wolden – en natuurlijk ook in alle andere plaatsen in Nederland – nog steeds niet alert genoeg zijn op inbrekers, bleek ook afgelopen week wel weer. er werd meerdere keren ingebroken, zo laat de politie weten.
Tussen dinsdag 15 februari 21.00 uur en woensdag 16 februari 7.30 uur heeft er een inbraak in een bedrijfspand plaatsgevonden aan de Hoogeveenseweg te Zuidwolde. Hierbij zijn diverse goederen weggenomen. Tussen woensdag 16 februari 12.00 uur en donderdag 17 februari 10.00 uur heeft er een inbraak in een woning plaatsgevonden aan de Linieweg te Zuidwolde. De woning is doorzocht en het is nog onbekend of er goederen zijn weggenomen.
Veruit de meeste inbraken worden gepleegd door het openbreken van een deur of raam met een kleine koevoet of schroevendraaier. ‘Zorg voor inbraakwerend hang- en sluitwerk en wees alert’, adviseert de politie.
Wie informatie over deze inbraken heeft, iets heeft gezien of wellicht camerabeelden heeft, kan zich melden bij de politie. Die komt graag met tipgevers in contact: 0900-8844.

Reacties

Cookieinstellingen