Boosterprik kan vanaf zaterdag zonder afspraak bij vaccinatielocatie in Meppel

Foto:

Meppel РBij de vaccinatielocatie in Meppel is het vanaf zaterdag 22 januari mogelijk om zonder afspraak een boosterprik te krijgen. Iedereen vanaf 18 jaar kan een boosterprik krijgen. Dit kan in Drenthe in Assen, Emmen, Hoogeveen en Meppel. In Assen en Emmen is het al mogelijk om dit zonder afspraak te doen. In Hoogeveen kan dit zonder afspraak vanaf woensdag 19 januari.

Tot en met donderdag kan er in de vaccinatielocatie in Meppel, gevestigd aan de Eekhorstweg 16, van 09.00 tot 17.00 uur een boosterprik gehaald worden op afspraak. Voor een eerste of tweede vaccinatie geldt in Meppel al een vrije inloop. Vanaf zaterdag 22 januari is de vaccinatielocatie in Meppel voor het eerst geopend voor mensen die zonder afspraak een boosterprik willen. Dit kan vanaf 09.00 tot 17.00. Vrijdag 21 januari is de vaccinatielocatie gesloten.

Vaccinatie voor kinderen

Vanaf 22 januari kunnen ouders en verzorgers hun kind van 5 tot en met 11 jaar laten vaccineren tegen corona in GGD-locaties in Drenthe. De eerste groep kinderen ontvangt vanaf vandaag daarvoor een uitnodigingsbrief van de RIVM. Ouders kunnen dan telefonisch een afspraak maken voor hun kind. Op de priklocatie vraagt GGD Drenthe altijd of beide ouders toestemming geven voor deze vaccinatie.

GGD Drenthe heeft speciale openingstijden voor kindervaccinaties. De vier vaccinatielocaties in Drenthe zijn speciaal wisselend open voor deze jonge doelgroep. Op de afspraakbevestiging staan altijd de juiste tijd en locatie vermeld.

De vaccinatielocatie in Meppel is vanaf vrijdag 28 januari open voor kindervaccinaties. Dit is dan iedere vrijdagmiddag mogelijk.

Dossier: Corona nieuws

Reacties

Cookieinstellingen