Oud-profvoetballer Albert van der Haar gaat verder als poelier

Overdracht van het bedrijf.
Foto: Eigen foto
Zuidwolde – Oud-profvoetballer Albert van der Haar en zijn vrouw Seline uit Zuidwolde nemen het poeliersbedrijf van Arjen en Aja Vos over. Poelier Vos-Dragt gaat op de vertrouwde voet verder en Arjen is nog steeds op de markt te zien.
‘Met trots presenteren wij jullie hierbij de nieuwe eigenaren van Poeliersbedrijf Vos-Dragt’, laten Arjen en Aja op hun facebookpagina weten. Na 42 jaar gaan Arjen en Aja met pensioen. ‘Dit hadden we graag met een mooi afscheid willen vieren, maar dat is helaas niet mogelijk vanwege de (aangescherpte) coronamaatregelen. We mogen met dankbaarheid terug kijken op vele jaren werkplezier met een mooi, hardwerkend team en fijne, trouwe klanten. Iedereen heel hartelijk bedankt en we wensen Albert en Seline heel veel succes en plezier toe met deze nieuwe uitdaging.’
Het telefoonnummer (0528-372780), de webshop en alle marktplaatsen blijven gelijk.

Profcarrière

Albert Van der Haar doorliep de jeugdopleiding van FC Zwolle. Hij debuteerde in 1994 voor de club uit Overijssel. Tien seizoenen speelde hij vervolgens in de blauw witte kleuren van FC Zwolle, alvorens hij in 2004 naar Willem II vertrok. Bij aanvang van het seizoen 2006-2007 keerde van der Haar terug bij FC Zwolle. Na zijn terugkomst bij FC Zwolle verdedigde hij tot en met het seizoen 2010/2011 de blauwwitte kleuren. Hierna voetbalde Van der Haar nog één seizoen op amateurniveau voor VV Staphorst, alvorens hij zijn voetbalcarrière definitief afsloot. Hierna werd Van der Haar jeugdtrainer bij PEC Zwolle.

Op 18 maart 2011 speelde hij zijn 500ste duel in het betaald voetbal. Hij speelde met FC Zwolle gelijk tegen RBC Roosendaal. In het seizoen 2003/04 was hij een van de zes spelers die in alle 34 competitieduels in actie kwamen, van de eerste tot en met de laatste minuut. In 542 profwedstrijden kwam Van der Haar tot 41 doelpunten.

Op de eigen foto geven Arjen en Aja (links) de sleutels over aan Albert en Seline. (Bron: Facebook en Wikipedia)

Reacties

Cookieinstellingen