Autoservice Alteveer staat voortaan klaar op Buitenvaart in Hoogeveen

Henk (l) en Edward.
Foto: Artizzl Media

Alteveer – Henk Sieders en Edward Knorren verhuizen met hun Autoservice Alteveer naar bedrijfsterrein Buitenvaart in Hoogeveen. Ze zochten al wat langer, maar een andere locatie, maar kwamen na een tip op het pad van één van de grootste autohandelaars van het Noorden, Gert van der Linden. Die had naast de showroom ook een vrij nieuwe werkplaats, maar wilde zich toch vooral op de handel richten.

„We hebben contact gezocht, zaten snel op gesprek en tekenden ’s middags al de overeenkomst. Een werkplaats met vijf bruggen, maar we hebben nu wel een monteur aangenomen en kunnen er nog wel een bij hebben”, zegt Henk Sieders er over.

Autoservice Alteveer zit al 10 jaar in de oude koeienstal van de boerderij van Sieders. Deze werd compleet omgebouwd, zodat Henk er met zijn compagnon Edward Knorren uit Slagharen lekker aan het bedrijf kon bouwen. Het groeide uit tot een goedlopend bedrijf en nu gaan ze verder bouwen in Hoogeveen.

Voor de volledigheid merken ze op dat hun garage hybride-gecertificeerd is en aangesloten is bij CarXpert. „Verder verandert er niets, de sfeer moet hetzelfde blijven, gemoedelijk.”, besluit Edward.

In de Meppeler Courant (abonnees) van vandaag een groot achtergrondverhaal over deze ondernemende mannen. Zie ook https://meppelercourant.nl/regio/Autoservice-Alteveer-verruilt-boerderijgarage-voor-Buitenvaart-in-Hoogeveen-27362904.html

Reacties

Cookieinstellingen