Fotoserie: Het streefbedrag was 500 euro, Debby Hepping haalde ruim zes mille op voor KWF

Zuidwolde – Het streefbedrag bedroeg 500 euro, maar uiteindelijk heeft Debby Hepping ruim 6.000 euro opgehaald met haar Run de Miep. Zaterdag liep ze samen met broer Wilbert een hele marathon van Zuidwolde naar Hoogeveen voor KWF Kankerbestrijding.

Het was een eerbetoon aan hun moeder Miep, die vorig jaar januari overleed aan alvleesklierkanker. Het was voor Debby, die in Hoogeveen woont, al haar derde Run de Miep. Tijdens de zomervakantie van 2020 liep ze een Run de Miep rond het meer van Annecy, een jaar geleden liep ze met haar broer Wilbert, die in Zuidwolde woont, een halve marathon.

Hele marathon

Grenzen werden verlegd, en nu werd gekozen voor een hele marathon met start in Zuidwolde bij de woning van Wilbert en finish in Hoogeveen bij de ouderlijke woning van de familie. De route ging via Nijstad, Westerbergen in Echten, Traandijk, Willem Moesweg, Westerveldseweg, Sportlaantje, Oosterweg, Alteveer, naar Hoogeveen.

Debby en Wilbert kunnen terugkijken op een zware dag, maar onderweg werden ze her en der gesteund. Wie nog wil doneren, kan dat rechtstreeks doen via de link https://acties.kwf.nl/fundraisers/debbyhepping/run-de-miep

Fotoserie Henk Sieders.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen