Boeren en tuinders openen stal en schuur voor een kerst drive-through

Een kijkje nemen bij een boerderij kan op 19 december met een drive-through.
Foto:

Ruinerwold – Verschillende boeren in de regio openen op 19 december de deuren van hun stal of schuur. LTO Zuidwest-Drenthe houdt die dag namelijk een drive-through in de regio. Acht bedrijven zijn dan van 12.00 tot 17.00 uur te bekijken. Via een drive-through kunnen mensen dan een kijkje nemen in de stal of schuur. Met de auto rijden bezoekers dan onder meer over erven en door de stal.

Boeren in Broekhuizen, Darp, Dwingeloo, Kolderveen, Kolderveense Bovenboer, Nijeveen, Ruinerwold en Zuidwolde doen mee. De volgende bedrijven openen die dag hun deuren: Melktap Nijeveen (Dorpsstraat 89, Nijeveen), Buitenste Binnen Coaching met paarden (Broekhuizen 9, Broekhuizen), Boerderij Koldermelk (Kolderveense Bovenboer 4, Kolderveense Bovenboer), Melktap Koning (Oosterbrinkweg 2, Darp), Familie Prins (Kolderveen 16, Kolderveen), Melkveebedrijf Timmerman (Dokter Larijweg 50, Ruinerwold), Agraservice Lindenhols (Kleefegge 6a, Zuidwolde) en Eemshold Dairy (Eemster 80, Dwingeloo).

Op verschillende bedrijven zijn ook lokale producten verkrijgbaar. Aanmelden voor de open dag is niet nodig en er is ook geen vaste start- of eindpunt.

Reacties

Cookieinstellingen