Vrouwelijke ondernemers van De Wolden komen met ‘kijkshop’

Foto:

Ruinen – De Vrouwelijk Ondernemersvereniging De Wolden houdt op 10 november een bijeenkomst waarbij introducees en aspirant-leden van harte worden uitgenodigd. Naast een kennismaking met de vereniging en de mogelijkheid tot netwerken met de leden, is er ook een ‘kijkshop’ verzorgd door Geert Zomer.

Deze kijkshop gaat over kijken, waarnemen en wat de gevolgen zijn van onze manier van kijken. De juiste dingen zien is zeer belangrijk voor ons handelen en onze communicatie. Alleen als je de juiste dingen ziet, kun je adequaat reageren.

Tijdens deze kijkshop ontdekken de aanwezigen dat goed kijken een kunst is. „Je zult soms je ogen niet geloven. We kijken invullend, selectief en autobiografisch. We zien de wereld niet zoals hij is, maar zoals wij zijn.” Zien is voor de meeste mensen een belangrijke manier om aan informatie te komen. Het is dus goed om stil te staan bij hoe je ziet.

Activiteiten

De Vrouwelijke Ondernemersvereniging De Wolden heeft (gemiddeld) 45 leden. Elke maand is er een activiteit. De dames gaan bij elkaar op bedrijfsbezoek of hebben een bijeenkomst met een spreker of hands-on activiteit.

De bijeenkomst vindt plaats in Ruinen bij Buitencentrum De Poort, aanvang 19.30 uur. Vanwege de coronamaatregelen kunnen maximaal 40 deelnemers worden toegelaten, wel met QR-coronacode. Aanmelden via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen