Regiobank bloeit en staat dichtbij de klanten

Helga en Ineke.
Foto: Regiobank

Zuidwolde – Waar grote banken kantoren en servicepunten sluiten, bloeit de Regiobank. De bank zit in de buurt, het persoonlijke contact is voor de klant hierbij erg belangrijk.

Grootbanken sluiten in razend tempo vestigingen in wijken en dorpen en daar zijn veel klanten niet blij mee. Intussen is de Regiobank, waar je nog gewoon binnen kan lopen, dit jaar voor het vijfde jaar op rij gekozen tot klantvriendelijkste bank van Nederland. ‘Wij zien kantoorbezoek en het aantal klanten alleen maar toenemen’, geeft Helga Arends, Regiobank Zuidwolde aan.

In gesprek gaan

Wie eens in gesprek wil gaan met Ineke of Helga om te kijken of overstappen iets voor hem of haar is, kan contact opnemen. ‘Overstappen zonder zorgen, want uw betalingen lopen gewoon door van en naar uw nieuwe rekening. Wanneer u een rekening bij ons opent, ontvangt u ook nog een tegoedbon van € 25,- vanuit de Ondernemersvereniging Zuidwolde waarmee u ook gelijk de lokale ondernemer steunt’, laat Helga Arends weten.

KinderSpaarweken

Goed sparen kan geleerd worden. ‘Door dit stap voor stap te doen, van kinds af aan, met kleine bedragen. Daarom heeft Regiobank Zuidwolde van 18 tot en met 29 oktober haar Kinderspaarweken. Alle kinderen die in deze periode bij de Regiobank het spaarpotje komen legen of een JongWijs rekening openen, worden extra beloond met een verrassing.’

Kom dus langs met zoon of dochter! ‘Graag tot ziens tijdens onze KinderSpaarweken’, zegt Helga enthousiast.

Veldsink Advies – Regiobank Zuidwolde, Hoofdstraat 59 te Zuidwolde. Ons kantoor is open van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 16.00 uur.

Reacties